passieve tillift kopen

Tillift kopen? Dat doet u bij een specialist Medipoint.
Sorteer op Meest besteld. Toevoegen aan verlanglijst. Toevoegen aan verlanglijst. Toevoegen aan verlanglijst. Tillift Verlengde arm. Toevoegen aan verlanglijst. Toevoegen aan verlanglijst. Patiententillift lenen Gratis lenen. Toevoegen aan verlanglijst. Bekijken als Rooster Lijst. Sorteer op Meest besteld. Kopen 5 items.
Patiëntenlift Arnold, Passieve tillift voordelig kopen bij de verpleeg-shop verpleeg-shop NL.
Veilig tillen en transfereren met deze veilige passieve patiëntentillift van REBOTEC. Productinformatie Passieve” Patiëntenlift Arnold 150.” Veilig tillen en transfereren met deze veilige passieve patiëntentillift van REBOTEC. De tillift is geschikt voor transfer van en naar de grond en is eenvoudig te monteren en te bedienen.
Vind tillift in Zorg Verpleegmiddelen en Hulpmiddelen op Marktplaats.nl.
Passieve Tillift Tilcentrum Diana HomeCare 3703. Kenmerken passieve tillift ideale thuiszorg tillift bouwjaar 2010 handbewogen 4-punts dolfi tiljuk voor tilbanden met clips compact potenspreiding middels pook noodstop noodbediening maximaal gebruikersgewicht tot 160 kg hoogte onderstel: 134 mm afstandsbediening bij deze tillift inbegrepen: nieuwe revisie.
Tillift Alles over tilliften Domicare.
Een passieve tillift bedoeld voor het tillen van personen die geen enkele sta-functie hebben. Passieve tilliften kunnen worden voorzien van 2-puntsophangjukken en handmatig of elektrisch verstelbare kanteljukken. Een actieve tillift, ook wel sta-lift genoemd, is een prima hulpmiddel voor het tillen, en in sommige situaties verplaatsen, van personen die over een beperkte sta-functie beschikken.
Tillift Apparatuur 2dehands.be.
verhuring: bedlift tillift elektrisch! BlessuroTheek, Jan Van Rijswijcklaan 290, 2020 Antwerpen T: 03 257 03 58 Deze bedlift is een handzame passieve lift, met een hoog tilbereik. 24 februari 2018 0822: Antwerpen. Overige categorieën in Apparatuur. 2dehands.be maakt gebruik van cookies. Bij gebruik van onze site gaat u akkoord met het plaatsen van cookies. Bekijk 2dehands.be op.: Registreren en inloggen. Zoek in alle afdelingen. Gratis af te halen. Meer van ons. ebay classifieds group. Veilig kopen en verkopen.
Tillift nodig? Vegro Thuiszorgwinkel.
Dit juk heeft een speciale maatvoering die bij kinderen en kleine personen past. Kopen 6909, 00 / Huren 10, 00 p/dag. vergelijk Nu vergelijken. Product 1 3 van in totaal 3 producten. vorige 1 volgende. Actieve en passieve Tilliften. Iemand die niet meer mobiel of bedlegerig is kan veilig en comfortabel verplaatst worden met een patiëntenlift, ook wel tillift genoemd.
Passieve tillift Vilans Hulpmiddelenwijzer.
Verder ondersteunt de lift bij het verplaatsen transfer van bijvoorbeeld stoel naar bed of van rolstoel naar toiletstoel. Een passieve tillift zorgt ervoor dat u overeind komt en weer kunt gaan zitten of liggen en dat u zich zonder te lopen kan verplaatsen.
De beste tillift voor zorg in krappe ruimtes.
De Maxi Twin Compact is een kleinere versie van de bekende Maxi Twin passieve tillift. Hij heeft alle belangrijke kenmerken van de grotere tillift, zoals zijn innovatief ontwerp met dubbele mast ter verbetering van de stabiliteit en gewichtsverdeling, terwijl hij de zorgverlener een unieke toegankelijkheid biedt voor het tillen in krappe ruimtes.