Voordelen

De voordelen van een traplift van Van Rol!

Het is nogal eenvoudig: zolang u vitaal bent, hebt u geen traplift nodig. De vraag is alleen: wat is vitaal? Misschien komt u nog steeds boven en beneden met de trap, maar bent u moe en buiten adem. Als ervaren adviseurs kunnen we u deze tip geven: stel het niet uit tot het écht niet meer gaat. Een traplift is een toegankelijk en comfortabel hulpmiddel dat veel meer mensen zouden moeten hebben. Gaat u maar na:

  • Van Rol Trapliften heeft oplossingen voor elke woning. U hoeft dus nooit te verhuizen omdat het traplopen niet meer gaat!
  • U kunt gewoon boven blijven slapen, zoals u gewend bent. U hoeft geen bed in uw woonkamer te zetten.
  • Omdat u niet meer hoeft te traplopen, is een gelijkvloerse slaapkamer niet nodig. Een dure aanbouw is niet nodig. Voor een fractie van dat bedrag hebt u een traplift.
  • Een traplift is altijd veilig als de leeftijd een rol gaat spelen. Veilig en gezond. Uw knieën en heupen kunnen minder hebben, uw evenwicht wordt wellicht minder en u bent eerder moe. U hoeft nooit bang te zijn dat u halverwege de trap hevige pijn of andere klachten krijgt. De traplift brengt u veilig naar boven en beneden.

Maak meteen een afspraak voor een persoonlijk advies bij u thuis!